top of page
iStock-1188704402.jpg

Velkommen til vårt fellesskap for ofre: Du er ikke alene!

Åpne døren til en trygg og støttende online plass, skapt eksklusivt for overlevende av vold og voldtekt. Vårt forum er dedikert til å hjelpe deg på veien mot helbredelse, styrke og gjenoppretting. Her er noen fordeler ved å bli medlem:

1. Støtte og Fellesskap: Bli en del av et omsorgsfullt fellesskap av mennesker som har lignende erfaringer. Del dine tanker, følelser og historier med de som virkelig forstår hva du har gjennomgått.

2. Trygg og Anonym Plattform: Vi forstår viktigheten av personvern. Vårt forum gir deg muligheten til å være anonym hvis du foretrekker det. Del dine erfaringer uten bekymring for å bli identifisert.

3. Deling av Ressurser: Få tilgang til en rik kilde av informasjon og ressurser om helbredelse, juridisk støtte og terapi. Våre medlemmer deler verdifulle tips og råd som kan hjelpe deg på din vei.

4. Empatiske Støttespillere: Våre medlemmer og moderatorer er her for å støtte deg. Du vil finne en vennlig og omsorgsfull atmosfære hvor du kan stille spørsmål, få råd og motta støtte når du trenger det.

5. Helbredelse og Gjenoppretting: Vårt mål er å hjelpe deg med å gjenoppbygge livet ditt og finne helbredelse. Gjennom deling og fellesskap kan du oppdage nye måter å takle og komme videre på.

6. Aktiviteter og Arrangementer: Delta i online arrangementer, webinarer og aktiviteter som gir deg muligheten til å delta i fellesskapet og lære mer om helbredelsesprosessen.

Bli med i vårt fellesskap i dag og begynn din reise mot helbredelse sammen med oss. Du er ikke alene, og vi er her for å støtte deg.

Bli med i fellesskapet og start din reise mot helbredelse i dag. Du er ikke alene. Sammen er vi sterke!

Registrer deg her for å bli den første til å vite når vi går live!

Takk for din interesse!

bottom of page