top of page
iStock-1256373495.jpg

Støtt Stiftelsen Never Walk Alone som sponsor

Velkommen til Stiftelsen Never Walk Alone sin sponsor. Vi er glade for å invitere deg til å bli en del av vår innsats for å skape en verden fri for vold og voldtekt. Som sponsor for Never Walk Alone stiftelsen, har du muligheten til å være en aktiv bidragsyter til denne viktige sak.

Om Oss:

Never Walk Alone stiftelsen er en lidenskapelig organisasjon som har viet seg til å forebygge vold og voldtekt. Vi tror på en verden der alle kan føle seg trygge og frie fra frykten for overgrep. Vårt arbeid inkluderer bevissthetsspredning, utdanning, støtte til ofre og samarbeid med samfunnet for å skape endringer.

Hvorfor Bli en sponsor?

Som en sponsor for "Never Walk Alone" stiftelsen, vil du:

  • Være en Del av en Viktig Misjon: Du blir en stolthetsskaper ved å støtte vårt arbeid for å skape sikrere samfunn og redusere vold og voldtekt.

  • Styrke Merkevaren Din: Ditt engasjement for samfunnsansvar vil fremme et positivt bilde av din bedrift og vise at du bryr deg om viktige sosiale spørsmål.

  • Få Synlighet: Vi gir anerkjennelse til våre bedriftssponsorer på våre nettsider og i våre sosiale medier, og gir deg eksponering for et bredt publikum.

  • Delta i Endring: Din støtte vil hjelpe oss med å drive endring i samfunnet og bidra til å skape en tryggere fremtid for alle.

Bli en sponsor i dag:

Vil din bedrift være med på vår reise mot en verden uten vold og voldtekt? Kontakt oss på post@neverwalkalone.com for mer informasjon om hvordan du kan bli en bedriftssponsor. Vi ser frem til å samarbeide med deg for en tryggere fremtid.

Sammen kan vi sørge for at ingen noensinne trenger å gå alene i kampen mot vold og voldtekt. Bli med som bedriftssponsor for "Never Walk Alone" stiftelsen i dag og hjelp oss med å forme en tryggere og mer rettferdig verden for alle.

Du eller din bedrift kan enkelt gi en viktig gave som engangsbeløp ved å bruke

kontonummer:1506 9429 235. 

informasjonsflyer til sponsor forside
informasjonsflyer til sponsor bakside

Kontakt oss

Henvendelse Bedriftssamarbeid

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page