top of page

Min historie

Historien om Charlen Larsen er en inspirerende reise som har ført til et kraftfullt engasjement for å forebygge og forhindre vold og voldtekt. Etter å ha opplevd en traumatisk hendelse i sitt eget liv, bestemte Charlen seg for å snu smerten til styrke og ta initiativ til en positiv forandring ved å stifte Never Walk Alone

 

Charlen har brukt sin personlige erfaring som en drivkraft for å utvikle banebrytende trygghets- og sikkerhetsfunksjoner gjennom den anerkjente bSafe-appen. Med denne appen kan brukere få øyeblikkelig tilgang til viktige sikkerhetsfunksjoner og nødvendig hjelp i nødsituasjoner. Dette har bidratt til å redde liv og gi folk verktøyene de trenger for å føle seg trygge og beskyttet.

Charlen Larsen
bsafe app

- Vi har et felles ansvar for å ta tak i problemet med vold og voldtekt. Jeg har sett og følt konsekvensene på nært hold, og det har drevet meg til å handle, uttaler Charlen Larsen.     

- Jeg ønsker å skape en bevegelse for endring, der alle kan være trygge og beskyttede. Sammen kan vi skape en kultur med respekt, sikkerhet og likestilling, sier Charlen Larsen.

 

- Gjennom samarbeid med ambassadører, partnere og sponsorer vil jeg jobbe for å påvirke holdninger og atferd, samt fremme respekt, likestilling og trygge omgivelser.

Jeg og Never Walk Alone-stiftelsen oppfordrer deg til å bli med på dette viktige arbeidet for å skape endring og bekjempe vold og voldtekt. 

bottom of page