top of page

Stiftelsen Never Walk Alone + Russens Hovedstyre i Oslo

Vi er stolte av å kunngjøre vårt samarbeid med Russens Hovedstyre i Oslo for å kaste lys på viktigheten av sikkerhet og respekt under russetiden.


Ine Fjelde, miljø- og sikkerhetssjef Catalina Worren og russepresident Axel Wier, er glad for å presentere en kraftig oppgradering på sikkerhetssiden for sine medruss med inngått avtale om gratis bruk av bSafe-appen fra Stiftelsen Never Walk Alone ved Charlen Larsen.


Sammen med russepresident Axel Wier skrev de to historie denne uken ved å inngå avtalen med gründer og daglig leder Charlen Larsen i Stiftelsen Never Walk Alone.

- Vi er trygge på at det store flertall i årets russekull er skikkelig, ansvarlig ungdom. De siste årene har det allikevel blitt rapportert om uønskede hendelser blant russen som gjør både russen selv og foreldre utrygge. Med denne sikkerhetsappen som russen får tilgang til gjennom avtalen med stiftelsen Never Walk Alone kan vi bidra til å gjøre russeopplevelsen til en tryggere og bedre opplevelse, sier Axel Wier.


 Gjennom en intervju serie vil vi i Stiftelsen Never Walk utforske temaer som vold, voldtekt, alkohol og rus, russeknuter og press, hvor vi ønsker å dele kunnskap og ressurser, for å bidra til en tryggere og mer inkluderende russefeiring. Hold øynene åpne for kommende intervjuer og bidra til å spre bevissthet og støtte for et tryggere russetid! 🎓💡 Alle episodene kommer ut i sosiale medier, og alle episodene på vår youtube kanal fortløpende.


Sammen mot vold og voldtekt i russetiden! 🤝
Episode 1:


Kommentare


bottom of page